vrijdag 26 november 2010

t Theedoosje

Afgelopen week heb ik ergens (wie weet waar, mag t zeggen) een voorbeeld voor het zelf maken en bewerken van theedoosjes gezien. Dat leek me wel wat.
Hieronder het resultaat. Ietwat magertjes, maar al scrappend kreeg ik wel allerlei leuke ideeen voor theedoosjes. Zo ben ik nu bezig aan een theedoosje met bloemetjes, en wil ik er eentje met een Hollands thema gaan maken.

Tsja, en nu wil ik nog 2 foto's toevoegen, maar dat wil de peeceenie:(
Wordt vervolgd dus!


7 opmerkingen:

  1. Leuk dat je ook een blog hebt gemaakt! je theedoosje is leuk geworden! Ben benieuwd naar al je creaties!!

    Liefs,
    Marjoleine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welke letters bedoel je Esther? Die van het paarse kerstkaartje zaten al op het papier...weet niet of je die bedoelde! Het doosje wat ik gemaakt heb, is ook voor 6 waxinelichtjes! Misschien wel dezelfde? Zal zo es kijken op het blog!

    Liefs,
    Marjoleine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb heeeeel veel ponsen voor o.a. bloemetjes. Ik heb de quickutz roze met verschillende lettertypes en sinds een tijdje heb ik ook de silhouette waar ik van alles mee kan snijden en dus ook bijna alle lettertypes die er zijn.

    Liefs,
    Marjoleine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Natuurlijk wil ik jou volgen, dus even gauw aangemeld. Gezellie hoor. We kunnen wel een club starten in Nieuwegein. Nou eigenlijk..... dan kom ik zeker niet meer aan werken toe. Misschien toch niet zo'n goed idee.

    Succes met de creaties, op naar de volgende.

    Groetjes,
    Nanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. He, wat leuk, jij een blog!
    Knap zo'n doosje! Dat kan ik dan weer niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De bloemen op mijn kaarten zijn niet gemaakt met de silhouette hoor, maar met diverse ponsen....
    Je adres heb ik maar geweigerd op mijn blog, want verder hoeft niemand te weten waar je woont ;) heb het wel genoteerd hoor, dus wie weet komt er nog een kaartje richting Nieuwegein...als ik over heb dit jaar hihihi
    Liefs,
    Marjoleine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou graag met andere creatieve mama's in contact komen om leuke ideeën uit te wisselen en elkaar zo nu en dan iets leuks met de post te sturen.
    Je mag mij toevoegen op Facebook als je wil. Ghislaine lesley en mijn foto is een egeltje ♡ of mailen gbc-zijlstra@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen