woensdag 9 februari 2011

Een heuse award voor mij (zegt ze toch wel een beetje trots!)

Haha, ben nog maar net begonnen met bloggen, en heb nu al mensen kunnen inspireren;-)
Iemand daarvan is Erika.
Van haar kreeg ik deze award:

Dankjewel Erika, erg lief!!!

Nu is het leuke van zo'n award, dat je hem ook weer door mag geven aan bloggers die ook nog niet zo 'bekend zijn in blogland'.
Ik wil deze award dan ook graag doorgeven aan Michaela (die toch al bijna honderd volgers heeft), aan Marjoleine (die me vaak weet te inspireren met haar LO's) en aan Jessica (die ik eigenlijk niet ken, maar ook ozoleukedingen maakt!).
Ik zou zeggen: ga eens een kijkje nemen bij deze creatievelingen, maar wees gewaarschuwd: het werkt inspirerend!!!
Meiden, het is jullie gegund!

(hieronder de regeltjes voor het accepteren van de award, de kleine lettertjes zeg maar LOL)Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster Blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest) over.


*Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig).

*Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie)

*Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

*Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn, met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.

1 opmerking:

 1. heye essie

  Bedankt voor de Award,,ik ben er erg blij mee.
  En weet je Esther,je bent zoo lief geweest de afgelopen tijd,,vele lieve spontane reactie's,dat heeft me erg goed gedaan.
  Meid ik ben blij dat ik jou heb leren kennen en dat we elkaars volgers zijn.

  Liefs Michaela

  Liefs Michaela

  BeantwoordenVerwijderen